Színházba hajóval?

iho   ·   2017.01.24. 16:15
00kicsi

„Valami készül a rakparton” – ezzel a kommenttel kaptunk egy fényképet. És valóban: a Művészetek Palotája közelében nagy volt a sürgés-forgás, a fagy beállta ellenére is. Betonozás, egy oszlop csonkjának (helyének) elhelyezése látszik, teljesen olybá tűnik, mintha egy új hajóállomás épülne a BKK kishajóinak.

A készülő hajóállomás a Nemzeti Színház közelében (fotó: IHO-archívum)

A fővárosi közlekedési csúcsszerv kérdésünkre szűkszavúan ugyan, de megerősítette az értesülést. A hajóközlekedés fejlesztése, az utazási igényekhez igazítása fontos téma a BKK berkeiben, a térség kulturális intézményeinek (Nemzeti Színház, Művészetek Palotája) elérhetőségét szem előtt tartva épül az új kishajóállomás.

A járatok megindulásáról, menetrendjük esetleges kibővítéséről (például a nyári estében az előadás után igazán romantikus hajóval hazatérni) tájékoztatást nem tudtak még adni, de jelezték: a BKK honlapján idejében tájékoztatják majd az utasokat.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Közlekedésfejlesztés Smart City

Gyerünk a rakpartra le!

BKK/iho   ·   2024.03.28. 19:20

Az ünnepi hosszú hétvégén, március 29-én reggeltől április 1-jén estig ismét megnyílik a Pesti alsó rakpart a mozogni és kikapcsolódni vágyók előtt a Margit híd és az Erzsébet híd közelében lévő Irányi utcai lehajtó között.