Tarlósra vár a kormány

iho   ·   2016.06.30. 15:22

Hosszú ideje téma a Déli pályaudvar sorsa: marad, részben marad avagy teljesen megszűnik? Ehhez kapcsolódik a Kelenföldi pályaudvar fejlesztésének terve is. Lázár János kancelláriaminiszter a június 30-ai Kormányinfón újságírói kérdésekre válaszolva elmondta: a pályaudvar esetleges megszüntetéséről a főváros nélkül a kormány sem tárgyalhat, Tarlós Istvánt személyesen várják a következő, július 5-ei kormányülésen. A nevében megjelent Bagdy Gábor pénzügyekért felelős főpolgármester-helyettes véleményük szerint nem pótolhatja Budapest első számú vezetőjét.

Úgyszintén nem született döntés – igaz, a kormány július 5-ei határidőt jelölt meg – a 3-as metrót felújítása alatt pótló 150 csuklós autóbusz beszerzéséről sem. Itt a következp kormányülés elé terjesztik a javaslatokat, de Lázár János tájékoztatása szerint feltétlenül elvárják a főpolgármestert is.

* *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Utazzon velünk! Az első világháborús olasz front déli szakaszát felkereső, idén újra elinduló Isonzó Expressz emlékvonatra jelentkezzen a MÁV Nosztalgia Kft.-nél!

Kapcsolódó hírek