Teszt négy napig

iho/közút   ·   2019.05.10. 22:56
man400

Négy napon át utazhatnak egy modern megjelenésű, legújabb fejlesztésű MAN Lion’s City 12 autóbusszal Gödöllő térségében a Volánbusz utasai. A jelképes indítókulcsot a kedden megrendezett Busexpon vehette át Dávid Ilona elnök-vezérigazgató Strier Martintól, az MAN Kamion és Busz Kereskedelmi Kft. ügyvezetőjétől és Hoyos György cégvezetőtől.

Mint ismeretes, az MAN két évvel ezelőtt kezdett hozzá típusai külsejének átalakításához, a fejlesztés a turista Lion's Coach és a városi Lion's City kivitelt is érintette, ez utóbbiból érkezik egy példány tesztelésre.

Dávid Ilona a Volánbusz elnök-vezérigazgatója jelképesen átveszi a tesztautóbusz kulcsait (kép forrása: Volánbusz facebook oldala)

A korábbi kivitelű városi és elővárosi kivitelű MAN autóbuszok nem ismeretlenek a Volánbusz számára, a Budapest környéki agglomerációs járatokon százhat két- és háromajtós változatú közlekedik, illetve közel hatvan MAN EL283 típusú érkezett tavaly ősszel a zsámbéki és gödöllői térségbe.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek