Több baleset történt a csúszós utakon Szabolcsban

MTI   ·   2012.01.06. 08:46

Több baleset történt a csúszós utakon péntek reggel Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében: a 38-as főúton három jármű ütközött egymásnak, emellett árokba csúszott és fának ütközött autók mentéséhez is kérték a tűzoltók segítségét – közölte a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője.

Tóth Gabriella elmondta: a legsúlyosabb baleset Rakamaz és Virányos között történt negyed nyolc után, itt egy kamion, egy személyautó és egy kisteherautó csúszott egymásba.

A személyautóban egy középkorú férfi sérült meg súlyosan, a kisteherautóban utazó négy ember közül pedig egy szenvedett – valószínűleg szintén súlyos – sérüléseket – ismertette a hadnagy. A 38-as főút baleset által érintett szakaszán a helyszínelés idejére teljes útzár van érvényben.

A szóvivő tájékoztatása szerint Kisvárda és Döge között árokba csúszott egy autó, a 49-es főút Jármi és Őr közötti szakaszán pedig fának csapódott egy terepjáró, a mentésben segédkeztek a tűzoltók is. Utóbbi két balesetben senki sem sérült meg.

Kapcsolódó hírek

Közút Automobil

Régi idők Forma-1-e a Balaton partján

Harmati Marcell   ·   2024.06.09. 14:10

A népszerű olasz sportautómárka, a Ferrari, tesztelési lehetőséget hirdetett a Balatonfőkajár határában a közelmúltban felépített versenypályán, a Balaton Park Circuit-en. A háromnapos eseményen három, korábbi F-1-es Ferrari körözött az aszfalton.