Új névvel, régi színekben

iho   ·   2018.04.18. 14:42

A trans-o-flex Hungary Kft. 2018. április 9.-től Express One Hungary Kft. néven kézbesíti a csomagokat. A névváltás mögött a közép-kelet európai régióban jelen lévő leányvállalatok törekvése áll, miszerint a jövőben Express One néven, egységes arculattal jelennek meg. Ezáltal is erősítik az Osztrák Posta cégcsoportjának az irányú elköteleződését, hogy saját lokális piacukon túl a határon túli szállításokban is kiemelkedő szolgáltatási színvonalat biztosítsanak.

„Büszkék vagyunk arra, hogy több mint 10 éve az Osztrák Posta családjához. Továbbra is folyamatos fejlődéssel szeretnénk partnereink első számú logisztikai szolgáltatójává válni, amit a jövőben egy egységes márkanévvel és arculattal kívánunk elérni.” – nyilatkozta Pesztericz Péter, az Express One Hungary ügyvezető igazgatója.

Az Express One Hungary fő tevékenységi területe sokáig a B2B szegmens volt. Az e-kereskedelem fellendülésének köszönhetően az utóbbi évek folyamatos fejlesztései a B2C igényeknek is megfelelnek. A cég évről évre megközelíti a 20%-os címszám növekedést, ami a tavalyi évben csaknem 7 millió csomag kiszállítását jelentette.

A 2017-es év legnagyobb beruházása a budapesti központi HUB bővítése és egy új automata csomagszortírozó berendezés üzembe helyezése volt, amelynek köszönhetően felgyorsult az éjszakai műszakban feldolgozható csomagok mennyisége. Az idei év pedig az informatikai fejlesztések éve lesz - ezt mi sem bizonyíthatná jobban, mint az, hogy a cég márciusban elindította a chatbot rendszerét, amia jelenlegi trendeknek megfelelően, gyors és egyszerű ügyintézést kínál a címzetteknek.

A chatbot jelenleg Facebook Messenger-en, Viber–en és a vállalat honlapján keresztül is elérhető. A 2018-as célok között szerepel még a vállalatirányítási rendszer továbbfejlesztése, az elektronikus számlázás integrációja, valamint egy új internetes csomagfeladási felület bevezetése.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek