Új oroszországi bázist nyitott a Kühne + Nagel

iho/hajózás   ·   2016.04.07. 11:15
400px_kuhne

A Kühne + Nagel új, novorosszijszki logisztikai bázisa teljeskörű szállítmányozási szolgáltatást biztosít, külön hangsúlyt helyezve a tengeri import-, export- és tranzit áruszállításra, orosz és nemzetközi megrendelők számára egyaránt. A telep vámkezelési feladatokat is ellát, továbbá ipari projektekhez is biztosít logisztikai tevékenységet.

A Kühne + Nagel új oroszországi telephelye az oroszországi tengeri kereskedelmi útvonalak szempontjából stratégiai fontosságú helyen található (forrás: Logistik Express)

A vállalat oroszországi és fehéroroszországi ügyvezető igazgatója, Perry Neumann szerint az új központtal a Kühne + Nagel eleget tehet a környék egyre növekvő speciális logisztikai igényeinek, mivel az Ázsia, a Közel-Kelet, a Földközi-tenger térsége, Afrika és Dél-Amerika felőli tengeri kereskedelmi útvonalak Novorosszijszken keresztül vezetnek Oroszországba. Novorosszijszk Oroszország déli részének legnagyobb tengeri kikötője, stratégiai fontosságú a haditengerészet és a hajógyártás számára. A kikötő a nyugat-kazahsztáni Tengiz környéki olajmezőkről érkező olajvezeték végállomása, amely a Fekete-tenger legnagyobb olaj-kikötőjévé teszi – írja a Logistik Express.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Utazzon velünk! Az első világháborús olasz front déli szakaszát felkereső, idén újra elinduló Isonzó Expressz emlékvonatra jelentkezzen a MÁV Nosztalgia Kft.-nél!

Kapcsolódó hírek