Új vezérigazgató a Rail Cargo Logistics Austriánál (RCL)

iho   ·   2018.01.08. 13:00

A szakmai körökben elismert magyar szakember 2017 nyaráig a DB Schenker magyarországi leányvállalatánál, a DB Cargo Hungariánál töltött be vezérigazgatói szerepet. A meglepetésszerű távozást követően rögtön megindultak a találgatások, hova és milyen pozícióba igazol Dr. Vásárhelyi Árpád. A KözlekedésVilág tavaly novemberben arról írt, hogy valószínűleg a bécsi Rail Cargo Logistics Austria (RCL) három ügyvezető igazgatójának egyike lehet. A híresztelés most bizonyosságot is nyert, így Potvorszki Zoltán, Lakat István és Kovács Imre után negyedik magyarként foglalhat el magas beosztást a cégcsoportnál Vásárhelyi.

Dr. Vásárhelyi Árpád 2018. január elsejétől a Rail Cargo Logistics Austria egyik ügyvezető igazgatója (forrás: KözlekedésVilág)

A Rail Cargo Group-tag Rail Cargo Logistics Austria GmbH a logisztikai szolgáltatások teljes skáláját kínálja az autóipar, az építőanyagok, fogyasztási cikkek, a bányászat, a fa- és papíripar, valamint a speciális szállítmányozás számára. A Rail Cargo-csoport számára a vasút környezetbarát szállítási módként kiemelt szerepet játszik. Az RCL húsznál is több nemzet dolgozóit alkalmazza, nemzetközi logisztikai hálózata ötvennél is több helyszínt kapcsol össze az Északi-tenger, a Fekete-tenger és a Földközi-tenger között. A vállalat Európa-szerte összesen több mint négyszázezer raklapnyi tárolási és logisztikai területet használ. A szolgáltatások középpontjában a Közép- és Délkelet-Európát érintő ügyfélorientált logisztikai megoldások állnak – számol be a Logistik Express.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek