Új Wizz-színekben az évfordulón

iho   ·   2015.05.20. 08:45
cim

A Wizz Air kedden ünnepelte 11. évfordulóját. A légitársaságot azzal a nagyratörő céllal alapították 2003 szeptemberében, hogy létrehozzanak egy Közép- és Kelet-Európából üzemelő diszkont légitársaságot; az első Wizz Air járat 2004. május 19-én szállt fel a lengyelországi Katowiceből. Ezt a célt sikeresen teljesítve a légitársaság tovább fejlődik, most pedig bemutatta a megújult Wizz Air brandet és a repülőgépek új festését – olvasható a társaság összefoglalójában.

Új színek az évfordulón: kigördül a hangárból a friss A320-as<br>(fotók: Hardy Mihály)

Első tizenegy éve során a légitársasággal 90 millióan utaztak, és ma már 59 repülőgépet üzemeltet 38 országba, több mint 380 útvonalon. A kezdetektől fogva az utaselégedettségre fokuszáló Wizz Air egy sor új fejlesztést is bejelentett, amelyek célja a jobb fogyasztói élmény biztosítása.

Az elmúlt hónapokban a WIZZ azon dolgozott, hogy új lendületet adjon a márkának, a bemutatott új brand és festés jól demonstrálja a légitársaság folyamatos elkötelezettségét amellett, hogy pozitív élményeket biztosítson utasainak. A WIZZ brand most frissebb, vibrálóbb és letisztultabb megjelenést jelent.

Megújulnak az egyenruhák is

Ezzel párhuzamosan több kezdeményezés végrehajtása is folyamatban van: például ülőhelyfoglalás bevezetése a teljes útvonalhálózaton, és új díjtípusok. Még idén fejlesztik a weboldalt, hogy még gyorsabban és könnyedebb lehessen foglalni, és beindul a mobilra optimalizált változat is. Ugyancsak az idei év újdonsága lesz a legalacsonyabb viteldíj-kereső szolgáltatás a honlapon.

Az újonnan leszállított A320 és A321 típusú repülőgépek már a légitársaság új festésével érkeznek, novembertől az A321-eseken megújul a belső tér, és új egyenruhák is megjelennek a megújult brand színeivel.

– Az elmúlt egy évtizedben a Wizz Air jelentős sikereket ért el a repülési iparág forradalmasításában, és megvalósítottuk azt az elképzelésünket, hogy megbízható és megfizethető légiközlekedést biztosítsunk mindenkinek Közép- és Kelet-Európában, miközben működésünket Európán túlra is kiterjesztettük – mondta Váradi József, a Wizz Air vezérigazgatója.

Váradi József sajtótájékoztatója útban Varsó felé

– Az új, felfrissített brandünk bevezetése is egyike a számos lépésnek, amellyel folyamatosan fejlesztjük az utasok utazási élményét. Nagyon örülünk, hogy az A320 és A321 típusú repülőgépeinken is bevezethetjük az új festést. A jövőben is azon dolgozunk, hogy fejlesszük páneurópai útvonalhálózatunkat, és nagyon várjuk, hogy visszatérő és új utasainkat a fedélzeten köszönthessük – tette hozzá a Varsóba tartó, új festésű A320-as fedélzetén tartott sajtótájékoztatón Váradi József.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Utazzon velünk!

Az első világháborús olasz front déli szakaszát felkereső Isonzó Expressz emlékvonatra jelentkezzen a MÁV Nosztalgia Kft.-nél!

Kapcsolódó hírek