Újra öt tengelyen!

iho.hu   ·   2018.06.16. 13:45
ot_tengely0

A NiT Hungary – Magánvállalkozók Nemzeti Fuvarozó Ipartestülete és az ORFK-OBB hat évvel ezelőtt döntött úgy, hogy hagyományt teremtve meghirdeti ezt a nem mindennapi versenyt a kamionsofőröknek. A verseny céljai között szerepel a szakmai felkészültség fontossága, a figyelem felhívása a szakmát érintő kihívásokra, veszélyekre és ezeknek a megoldásaira. A hatodik „Öt tengelyen – biztos kézzel!” versenyre június 11. és augusztus 12. között jelentkezhet minden olyan kamionsofőr, aki megfelel a következő feltételeknek: van C+E kategóriás jogosítványa, érvényes GKI kártyája, munkáltatója és magyar állampolgárságú. A nevezés díjtalan, a támogatók körének köszönhetően: Közúti Közlekedésbiztonsági Akcióprogram, Drivingcamp Hungary, MOL, Pappas Auto és Schmitz Cargobull.

A vállalkozó kedvű kamionsofőrök az esemény honlapján regisztrálhatnak az idei versenyre.

Az online selejtező augusztus 26-án esedékes, ekkor kiderül, hogy a nevezett sofőrök közül ki lesz az a rátermett negyven fő, aki összemérheti tudását a Schmitz Cargobull telephelyén a két hétvégén zajló, szeptemberi elődöntőn. A szervezők további hagyományt teremtettek azzal, hogy a döntővel párhuzamosan családi napot is rendeznek. Ennek célja a biztonságos közlekedés alapszabályainak hirdetése a kisgyermekektől kezdve a felnőttekig. Az idei, családi nappal egybekötött döntő október 6-án lesz a Drivingcamp Hungary vezetéstechnikai pályáján, Zsámbékon.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek