Ünnepi vasúti menetrend

iho/vasút   ·   2011.10.26. 10:25

A mindenszentek ünnepére tekintettel munkanap-áthelyezésre kerül sor, emiatt az alábbi rend szerint közlekednek a személyszállító vonatok:

október 30-án (vasárnap) ünnepnapi,

október 31-én (hétfő, pihenőnap) ünnepnapi menetrend,

november 1-jén (kedd) vasárnapi,

november 4-én (péntek) munkanapi (nem pénteki),

november 5-én (szombat, munkanap) pénteki menetrend lesz érvényben.

November 6-án, vasárnap már a megszokott vasárnapi menetrend szerint közlekednek a személyszállító vonatok.

Az ünnep ideje alatt a MÁV-Start Zrt. a kényelmesebb utazás érdekében a legnagyobb utasforgalmat lebonyolító vonalakon – az igényekhez és lehetőségekhez igazodva – a vonatok szerelvényeit megerősítve, több kocsival közlekedteti. A tapasztalatok alapján a személyszállító vasúttársaság javasolja utasainak a pénztárak előtti sorban állás elkerülése érdekében a menet- és helyjegyek, valamint a regisztrációs jegyek elővételi megváltását, illetve az internetes jegyvásárlás igénybevételét.

Az ünnepköri menetrendről az utasok indulás előtt érdeklődhetnek a MÁV-Start Zrt. telefonos ügyfélszolgálatán, a helyi tarifával hívható MÁVDIREKT vonalon a 06 (40) 49 49 49-es telefonszámon, vagy tájékozódhatnak a személyszállító vasúttársaság  www.mav-start.hu weboldalán, az ELVIRA menetrendi keresőben.

Kapcsolódó hírek

Vasút Nagyvasút

Üljön fel a GYSEV Teátrumvonatainak egyikére!

iho/vasút   ·   2022.07.02. 15:00

Egyedülálló ünnepséggel készül a vasúttársaság az alapításának 150. évfordulójára: július 23-án teátrumvonatok indulnak Sopronból és Győrből, amik Szombathely állomásra érkeznek, ahol csarnokelőadással és színes programokkal várják a résztvevőket.