Végleges a velencei közlekedéslogisztikai konferencia programja

iho   ·   2017.01.23. 12:35

A végleges programot is meghirdette a rendező MLSZKSZ (Magyarországi Logisztikai Szolgáltató Központok Szövetsége). A várhatóan angy érdeklődésre számot tartó konferencia mottója: „Logisztika első kézből”, fővédnöke dr. Mosóczi László, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium helyettes államtitkára lesz.

A konferencia január 26-án, csütörtökön reggel kilenckor a levezető elnök, Fülöp Zsolt MLSZKSZ-elnök megnyitójával és a fővédnöki köszöntővel kezdődik. a délelőtti programban a szabályozásokról lesz szó Győri Gyula (NKH), Czinege Attila (ellenőrzési szakfőigazgató, NAV) és Szatmári Péter (közlekedéspolitikai munkatárs, Európai Bizottság, Közlekedési Főigazgatóság) előadásaiban, majd az intermodalitásról Bíró Koppány Ajtony (főtitkár, MLSZKSZ), a légi árufuvarozásról Kossuth József (Budapest Airport Zrt.), a csomagszállítás jövőképéről Üveges Zoltán (éerékesítés-fejlesztési vezető, DHL), az autóipari kereskedelmi logisztikáról Horváth András (vám- és újautó logisztikai vezető, Porsche Parts Center) tart előadást, a szálloda parkolójában a Palfinger Crayler gépbemutatóját tekinthetik meg a vendégek.

Ebédszünet után a HR-tapasztalatokról tart előadást Szűts Ildikó (elnök, Országos Humánmenedzsment Egyesület), a logisztika digitális transzformációjáról Tóth Levente (igazgató, Telenor Zrt.), logisztikai esettanulmányokat mutat be Bara Oszkár László (ügyvezető igazgató, Aptus Software Kft.), logisztikai időpont-foglaló szoftvert Bakos Dániel (igazgató, Colibree Design & Development Kft.), a nap utolsó előadását az üzleti protokoll világának érdekességeiről Görög Ibolya c. főiskolai docens, protokoll-szakértő tartja.

A január 27-ei program levezető elnöke Szalma Botond, a Plimsoll Kft. ügyvezető elnöke lesz, a nap témája a gyakorlati logisztika. Két egyetemi hallgató TDK-előadásával indul a nap: a fizikai internet alkalmazhatóságáról a logisztika területén Tower Edwina Anna (BME Anyagmozgatási és Logisztikai Rendszerek Tanszék)  beszél, a Michelin Hungária Kft. nyíregyházi raktárát Pauluk Júlia (Debreceni Egyetem Gazdaságtudományi Kar) mutatja be. A Kína-EU logisztikai forgalomról, a kínai áruk magyarországi elosztásáról Szabó Zoltán (ügyvezető igazgató) és Kovacsics Iván (tanácsadfó, mindketten a Ghibli Kft.-től), a logisztikai központok európai kihívásairól Pablo Hoya (elnök, Europlatforms), a nemzetközi hajózás kilátásairól John A. Foord (elnök, FICS), az anyagmozgatás jövőbeli megoldásairól Michael Gruböck (értékesítési vezető, Palfinger) és Fridrich István (értékesítési vezető (Mitsdubishi) tart előadást. A kávészünet után a nap utolsó előadójaként Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő beszél a migránsválság, az orosz embargó, az amerikai elnökválasztás, a török belpolitikai válság logisztikára gyakorolt hatásairól.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek