Vonattal ütközött egy autó Erdőteleknél

MTI/iho   ·   2016.06.30. 11:52

Vonattal ütközött egy személyautó csütörtökön Erdőteleknél. Az utóban egyedül utazó sofőr meghalt - közölte a Mávinform sajtóügyeletese az MTI-vel. Urbán Attila tájékoztatása szerint a Kál-Kápolnáról Kisújszállásra tartó személyvonaton tartózkodók közül nem sérült meg senki.

A 202-es Bzmot talákozott személyautóval Erdőkertesnél, a gépkocsit vezető 60 év körüli nő azonnal szörnyethalt (fotó: Czeglédi Zsolt/MTI)

A hatósági helyszínelés idejére a vágányt lezárták, ezért Kál-Kápolna és Kisújszállás között a teljes vonalon vonatpótló autóbuszok állnak forgalomba. A pótlóbuszok érkezéséig, illetve az átszállások miatt a vonalon utazóknak ötven-hatvan perces késésekkel kell számolniuk. A helyszínelés és a műszaki mentés több órát is igénybe vehet.

* *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Utazzon velünk! Az első világháborús olasz front déli szakaszát felkereső, idén újra elinduló Isonzó Expressz emlékvonatra jelentkezzen a MÁV Nosztalgia Kft.-nél!

Kapcsolódó hírek