Wizz-bázis Bécsben, pilóta- és sztyuvi-toborzó

iho   ·   2018.01.09. 12:31
cim

A Wizz Air Bécsben nyitja meg legújabb bázisát, így hálózata Ausztriával 44 országra bővül. A júniusi nyitás után a bécsi nemzetközi repülőtéren egy Airbus A320 típusú repülőgépet állomásoztat, amelyet két további Airbus A321 követ novemberben. A bécsi bázis gyors növekedésének köszönhetően már idén 17 alacsony viteldíjas Wizz Air-járat üzemel majd az osztrák fővárosból.

A bázis 331 millió dolláros befektetést jelent a WIZZ részéről, és 120 új közvetlen munkahelyet teremt a légitársaságnál. Az új bázis a helyi gazdaságot is erősíti, további munkahelyeket támogatva a légi közlekedésben és szállításban, a vendéglátó- és turisztikai iparban.

A legújabb WIZZ-útvonalak az üzleti és szabadidős utazók számára egyaránt széles választékot kínálnak, hangzik a társaság közleménye: Gdansk, Tuzla és Várna áprilistól, Bari, Málta, Róma, Valencia és Tel-Aviv júniustól, míg Billund, Bergen, Dortmund, Kutaiszi, Lárnaka, Nis, Ohrid, Tenerife és Thesszaloniki novembertől válik elérhetővé Bécsből. Az új járatokra a jegyek már foglalhatók a wizzair.com oldalon.

2018-ban a Wizz Air 450 000 ülőhelyet kínál ausztriai járatain, az év végére már heti 69 járatot indítva a bécsi repülőtérről. Az osztrák fővárossal a Wizz Air egyre bővülő hálózatában már 44 ország 145 célállomására juthatnak el az utazók.

A Wizz Air legújabb bázisának kiszolgálására már megkezdődött a helyi munkatársak toborzása: a légitársaság nyílt napokat szervez mindazok számára, akik karrierjüket a WIZZ-nél repítenék a felhők fölé. A pilóták részére január 12-én és 13-án 9:00-tól tartanak toborzó napot a Roomz Hotel Vienna szállodában (Paragonstrasse 1, 1110 Bécs). A rendezvényre regisztráció  szükséges a pilotrecruitment@wizzair.com címen. A légiutas-kísérők részére tartandó nyílt napokról hamarosan felkerülnek a részletek a WIZZ légiutas-kísérőknek szóló oldalára.

* * *

Indóház Online - Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek