Wizz: irány Tenerife!

iho   ·   2015.04.20. 11:30
cim2

A Wizz Air új útvonalat indít Budapestről Tenerifére október 30-án. A légitársaság az új útvonalon kezdetben hetente két járatot üzemeltet majd hétfőnként és péntekenként.

A légitársaság közleménye kiemeli: Tenerife a Wizz Air ötödik Budapestről elérhető, télen is napsütéses desztinációja. Tenerife a Kanári-szigetcsoport legnagyobb tagja, homokos partjairól, zöldellő, vulkanikus tájairól és egész évben meleg időjárásáról ismert. A menetrend lehetővé teszi, hogy Tenerife napsütéses hosszú hétvégék ideális helyszíne legyen.

A Wizz Air a budapesti repülőtér vezető légitársasága, az új desztinációval együtt Budapestről 41 útvonalat kínál 21 országba. Jegyek az új Budapest–Tenerife útvonalon már foglalhatók a wizzair.com oldalon, a viteldíjak 19 ezer 990 forinttól kezdődnek.

– Nagyon örülünk, hogy bejelenthetjük, új útvonalat indítunk Budapestről Tenerifére – mondta Daniel de Carvalho, a Wizz Air szóvivője. – A Kanári-szigetek nagyszerű tengerparti desztináció családbarát üdülőhelyekkel, de a vízi sportok szerelmeseit is nagyszerű lehetőségekkel várja. Az egész évben enyhe időjárás bizonyára sok magyar utazót vonz majd, akik szeretnének megszökni a borongós, téli időjárás elől. Az új útvonal üzemeltetését a téli szezon elején kezdjük meg, akik korán foglalnak, elcsíphetik a legalacsonyabb viteldíjakat.

Ugyancsak ezekben a napokban jelentette be a légitársaság, hogy június 19-én, heti két járattal megkezdi új útvonalának üzemeltetését a lengyel Gdansk városából Reykjavikba, Izlandra. A járat pénteken és hétfőn közlekedik majd, a Keflavik repülőtér a Wizz Air nemzetközi útvonalhálózatának 111-ik desztinációja.  Közép- illetve Kelet-Európából ez lesz az egyik legegyszerűbb mód arra, hogy valaki ebből a régióból eljusson az atlanti szigetországba.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Utazzon velünk!

Az első világháborús olasz front déli szakaszát felkereső Isonzó Expressz emlékvonatra jelentkezzen a MÁV Nosztalgia Kft.-nél!

Kapcsolódó hírek

Közlekedésfejlesztés Smart City

Gyerünk a rakpartra le!

BKK/iho   ·   2024.03.28. 19:20

Az ünnepi hosszú hétvégén, március 29-én reggeltől április 1-jén estig ismét megnyílik a Pesti alsó rakpart a mozogni és kikapcsolódni vágyók előtt a Margit híd és az Erzsébet híd közelében lévő Irányi utcai lehajtó között.