A nyári hajrá következik

Kemsei Zoltán   ·   2014.05.31. 16:45
00kicsi

A 3-as villamos átadásának határideje augusztus 31. A nyár elérkezése előtt érdemes egy rövid számvetést tenni, a bő fél év alatt mire is jutottak a felújítással! Ne hagyjuk figyelmen kívül, hogy a Mázsa tér és az Üllői út közötti szakasz felújítása június elején kezdődik el, és akad még munka az Örs vezér tere környékén is bőven.

A Mázsa térnél új forgalmi sávot aszfaltoznak május 31-én<br>A képre kattintva galéria nyílik<br>(a szerző felvételei)

Körvonalazódnak azonban a megállók, a peronok, a gyalogátkelők, a kitérők beépítésével is haladnak. A Kápolna utca kivételével elkészültek a Kőrösi Csoma Sándor úton az útátjárók, a szűkületeket (például a Szent László térnél vagy a Harmat utcánál) a pályamunkák fennmaradó része okozza csak.

A 3-as villamos felújításával több cikkünk is foglalkozik, tekintse meg őket!

Feltúrták Kőbányát
A Zalka egy hónapja
Csak zöld tárcsa lesz a Fehér úton
Kőbánya, ahol mindig zöld (lesz) a fű
Mintha elvágták volna
Mi a helyzet a Kápolna utcában?
Hegymenetben halad a hármas
Odafent majdnem kész a 3-as
Váltó lesz – most kőhalom
Váltóláz Kőbányán
Isten veled, egyvágány!

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Közlekedésfejlesztés Smart City

Gyerünk a rakpartra le!

BKK/iho   ·   2024.03.28. 19:20

Az ünnepi hosszú hétvégén, március 29-én reggeltől április 1-jén estig ismét megnyílik a Pesti alsó rakpart a mozogni és kikapcsolódni vágyók előtt a Margit híd és az Erzsébet híd közelében lévő Irányi utcai lehajtó között.