Egyéb izgalmak Fehérváron

Vörös Attila   ·   2016.05.12. 13:45
80__P5112516

Így például: Budapest felől minden vonat csak Gárdony állomásig jár, innen vonatpótló autóbusszal lehet továbbutazni. A fehérvári pályaudvar teljesen feszmentes, Siófok felé minden vonatot Desirókkal adnak ki, a Balaton és Komárom felé pedig amúgy is dízellel mennének a járatok. A 20-as vonal forgalma a legérdekesebb, az első állomásig, Sárszentmihályig a szerelvények csörgős előfogattal járnak.

Elöl-hátul Csörgővel száguld a 909-essel – a 112-est csak gépmenet-spórolásból sorozták a vonat végére (Vörös Attila felvételei)

Szerdán a 112-es klasszik és a 313-as remot Csörgő forgolódott a 20-as vonal rövidke szakaszán. Az átszállások, vonatpótlások és a dízeles előfogatolás miatt sajnos nagyobb késések is kialakultak.

Desiro készülődik Siófok felé. Háttérben még látszik valamennyi a toronyból is

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Utazzon velünk! Az első világháborús olasz front déli szakaszát felkereső idén újra elinduló Isonzó Expressz emlékvonatra jelentkezzen a MÁV Nosztalgia Kft.-nél!

Kapcsolódó hírek