A Masped Csoport is aranyfokozatú olimpiai támogató

iho/közút   ·   2015.08.06. 14:26

A MOB által szervezett sajtótájékoztató keretében aláírták a MASPED Csoport és a Magyar Olimpiai Bizottság közötti megállapodást, amely alapján hazánk legnagyobb múltra visszatekintő logisztikai vállalata arany fokozatú támogatóként a Magyar Olimpiai Csapat hivatalos logisztikai szolgáltatója lett.

Mint azt Cseh Ottó, a MASPED Zrt. vezérigazgatója elmondta: – Száz százalékban magyar tulajdonú, sportot szerető társaságként kiemelten fontos számunkra a Magyar Olimpiai Csapat szereplése, büszkék vagyunk minden egyes magyar sportolóra, valamint arra, hogy tevékenységünkkel hozzájárulhatunk sikereikhez.

Biztosan állítom, hogy a MASPED Csoport valamennyi munkavállalója mindent elkövet a logisztikai folyamatok zökkenőmentes lebonyolításának érdekében, bízom benne, hogy a Magyar Olimpiai Csapat Rióban is hagyományaihoz hűen, kitűnően szerepel.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek