A Nohab-őrültek Katicával repülnek az északi partra

iho/vasút   ·   2021.06.04. 15:00
00_balaton_nohab

Két előszezoni hétvégén, június 5-6-án és 12-13-án Nohab vontatású retróvonatokkal lehet utazni a Balaton északi partján.

Az előttünk álló két hétvégén a 90-es és a 2000-es évek balatoni sebesvonatát megidéző hangulatú szerelvénnyel lehet utazni az északi parton.

Budapest és Balatonfüred között egy-egy pár Katica sebesvonat Nohab vontatással és a hozzá illő kék Bhv-kocsikkal fog közlekedni.

Ezek a járatok normál díjszabással vehetők igénybe. A Katica sebesvonat a Déli pályaudvarról 8:30-kor és 14:30-kor, Balatonfüredről pedig 11:11-kor és 17:11-kor indul.

Azoknak, akik a retró vonatozást követően még maradnának a Balatonnál, rendelkezésükre áll a Balaton24 és Balaton72 nevű, a tó körüli korlátlan vasúti utazást biztosító, egy, illetve három napra szóló jegytípus, valamint ezek DUO változata, amelyekkel a Balaton menti vasútvonalakon túl, a tó térségében 123 település között közlekedő Volánbusz járatokon is lehet utazni.

(X)

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek