A szavazóknak tetszik a Kandó-Traxx

iho/vasút   ·   2011.08.23. 13:18
title

Az Iho.hu több cikkben is nyomon követte a MÁV-csoport első reklámmozdonyának a bemutatását: elsőként írtuk meg, hogy készül, hogy Kandónak állít emléket, aztán már a dunakeszi járműjavító kapujában lefotóztuk. Olvasóink is elmondták a véleményüket a GYSEV-től és a német nyelvterület vasútjaitól megszokott harsányabb mintáktól eltérő, visszafogottabb stílusú werbelokról.

Egyrészt kommentelték cikkeinket, másrészt szavazást is hirdettünk a Kandó-mozdony fóliájáról. A kommentek között túlnyomóak voltak a kritikus hangok.

A frissen felékesített 480 001 pompázik a Keleti kilencedik vágányán<br>A képre kattintva a sajtóbemutatón és a megemlékezésen készült fotógalériánkat tekinthetik meg<br>(fotók: Vörös Attila)

Kedd délig 1213 szavazat érkezett, és bár csak hajszálnyival, de 51 százalékkal abszolút többséget szereztek azok (szám szerint 615-en), akiknek tetszik a Bombardier-mozdony új ruhája. 161-en (13 százalék) mondták, hogy nekik nem tetszik, 437-en pedig az „inkább a GYSEV Széchenyije” lehetőségre kattintottak.

Kapcsolódó hírek

Vasút Nagyvasút

Áprilistól augusztusig Fertő-táj vonatokat közlekedtet a GYSEV

GYSEV/iho   ·   2024.04.13. 12:00

A vasúttársaság Sopron és Nezsider között elsősorban turisztikai céllal indított járatainak az a célja, hogy környezetbarát vasúti közlekedéssel minél többen felkeressék az UNESCO világörökség részévé nyilvánított Fertő-táj magyar és osztrák oldalának településeit, látnivalóit.