Adventezzen Bécsben a CRS-sel!

iho/vasút   ·   2023.10.25. 12:00
continental_classic_express

Decemberben több alkalommal indul útnak Budapestről a császárvárosba a Continental Classic Express, hogy a népszerű karácsonyi vásárokhoz kényelmes és exkluzív járatokkal is el lehessen jutni.

Bécsi adventi kirándulásokkal bővíti kínálatát a Continental Railway Solution Kft. (CRS) – a 2014-ben alakult CRS Magyarország első és máig egyetlen, személyszállítási engedéllyel is rendelkező, teljesen magánkézben lévő vasúttársaságának nem titkolt célja, hogy meghatározó szereplővé váljon a hazai utazási piacon. A táraság a cseh RegioJet hazai partnereként a menetrend szerinti személyszállításban is jelentős szereplő, de számos nemzetközi utazási irodával is együttműködik, akikkel exkluzív különvonatokat indít Közép- és Kelet-Európa vasútvonalaira.

A decemberi szombatokon Budapest-Déli pályaudvarról Budapest-Kelenföldön, Győrön és a bécsi főpályaudvaron (Wien-Hauptbahnhof) át Wien-Westbahnhofig közlekedő járatokkal a magyar utazási piacon kívánja megvetni a lábát a társaság. A Continental Classic Express szerelvényén négy kocsiosztályon mintegy háromszáz utas kényelmes és exkluzív utazását tudja garantálni a CRS, így az adventi szezonban körülbelül 1200 fős kapacitást kínál az érdeklődőknek.

A legkedvezőbb árú Pullman Tourist kocsikba 24 ezer 990 forintért lehet jegyet váltani.

A Continental Classic Express-szel igazán különleges élmény utazni (fotók: Continental Railway Solution Kft.)

Igazi különlegesség a vonatba sorozott, Salon z névre keresztelt szalonkocsi, mely korábban az osztrák kormányfő különcélú utazásaiért felelt. A kocsit teljesen személyre szabott menüsorokkal, privát személyzettel és exkluzív italcsomagokkal, nyolcfős csoportok számára kínálja a CRS.

A vonatban étkezőkocsi – mely korábban a Trans Europe Express kocsija volt – és bárkocsi is közlekedik, lehetővé téve a vendégek fedélzeti étkezését és szórakozását.

Az utasok Bécsben egyénileg tölthetik el napjukat, de az érdeklődőknek díjmentes, a Schönbrunni kastélyhoz tartó, vezetett sétával is készül a társaság.

A menetjegyek már megvásárolhatók a www.continentaltrain.com weboldalon. A foglalás során az utasok konkrét ülőhelyet választhatnak, így mindenki a számára legkedvezőbb helyen utazhat.

A CRS 2024-ben további utazások meghirdetésével kívánja tovább erősíteni piaci pozícióját.

További információkért a magántársaság honlapján, a travel@continentaltrain.com e-mail-címen vagy a +36-70-627-2516 telefonszámon lehet érdeklődni.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek