Az autópálya vonzóereje

iho   ·   2013.10.29. 14:12

Az acélszerkezeteket forgalmazó osztrák Ingrid L.Blecha cég a Fejér megyei Daruszentmiklóson építi fel új raktárbázisát – tudatta a duol.hu portál. A vonzerőt az M6-os autópálya közeli lehajtója, valamint az épülő M8-as csomópont jelenti – hangsúlyozták a megnyitón. A fogallkoztatási gondokkal küzdő településnek ez a beruházás új munkahelyeket is jelenthet. A kéthektáros területen elhelyezkedő hétezer négyzetméteres raktárcsarnok építése a közeljövőben, november elején kezdődik.

* * *

Indóház Online - Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Közút Autóbuszközlekedés

Advent második vasárnapján kezd kétnapos sztrájkba a Volánbusznál a Szolidaritás Autóbusz-közlekedési Szakszervezet

iho/közút   ·   2023.12.08. 09:00

A Szolidaritás Autóbusz-közlekedési Szakszervezet – arra hivatkozva, hogy 2024-re még nem született bérfejlesztési ajánlat – advent december 10-ére és az azt követő hétfőre, december 11-ére munkabeszüntetést hirdetett a Volánbusznál. A vállalatnál működő közel húsz érdekképviseletből eddig egyik sem jelezte csatlakozási szándékát a munkabeszüntetéshez.