BKV-tender tizenöt buszra

MTI   ·   2013.12.05. 13:33

Tizenöt új, alacsony padlós busz beszerzésére írt ki pályázatot a BKV, a szerződést 2014 nyarán köthetik meg – közölte a Főpolgármesteri Hivatal és a BKV.

A tender szerint 15 új szóló autóbuszt kell leszállítania a nyertesnek, ugyanakkor ezen felül további 60 járműre opciót kell biztosítani. Dízeljárművek esetén az Euro VI-os, dízel-hibrid járműveknél az EEV (fokozottan környezetbarát) környezetvédelmi norma teljesítése a feltétel.

A nyertes ajánlattevőnek a szerződés aláírását követő hat hónapon belül le kell szállítania a 15 járművet, amelyre két év teljes körű garanciát kell vállalnia.

* * *

Indóház Online - Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Közlekedésfejlesztés Smart City

Gyerünk a rakpartra le!

BKK/iho   ·   2024.03.28. 19:20

Az ünnepi hosszú hétvégén, március 29-én reggeltől április 1-jén estig ismét megnyílik a Pesti alsó rakpart a mozogni és kikapcsolódni vágyók előtt a Margit híd és az Erzsébet híd közelében lévő Irányi utcai lehajtó között.