Bővítette lengyelországi kapacitásait a Kühne + Nagel

iho   ·   2017.07.13. 16:15
400px_kuhnenagel

A logisztikai központ integrált logisztikai szolgáltatásokat kínál a nemzetközi ellátási lánc megrendelői igényei számára. A kereslet által vezérelt ellátási láncok különböző nemzetközi igényeinek összetettségét egyszerűsítve és kezelve a dolgozók biztosítják szállítási és a logisztikai partnerek menedzsmentjét, elemzik az ügyfelek adatait, a folyamatos fejlesztési módszerek pedig maximalizálják a szinergiákat.

Egyre nagyobb kapacitással van jelen Lengyelországban a Kühne + Nagel logisztikai vállalatcsoport

A világ egyik vezető logisztikai vállalatának számító Kühne + Nagel több mint száz ország körülbelül ezerháromszáz helyszínén, hetvenezernél is több dolgozóval áll rendelkezésre. A cégcsoport a tengeri és légi teherszállítás, a szerződéses logisztika, valamint a szárazföldi szállítás terén végzett tevékenységeinek köszönheti erős piaci pozícióját. A vállalat elsődleges célja az IT-alapú integrált logisztikai megoldások nyújtása – jelenti a Logistik Express.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek