Édes kis támadás Kijevben

iho   ·   2014.06.17. 16:47
mehekcim

A kijelvi Boriszopol repülőtéren megtámadtak egy a B-terminálnál parkoló repülőgépet. Az akció azonban ezalkalommal független volt mindenféle politikai-etnikai konfliktustól: méhek szállták meg a nemrég alakult Dniproavia légitársaság egyik Embraer E-145-ösének szárnyvégét és hátsó részét.

A légitársaság alkalmazottai a cég weboldalán megjelent részletes beszámoló szerint nemigen tudtak mit kezdeni a „szervezett agresszorokkal”, sőt, a betolakodók némelyike őket is üldözőbe vette, úgyhogy kénytelenek voltak fedezékbe vonulni a terminálépület belsejébe.

A beszámoló ezt követően közli, hogy a szervezett támadó csoport nem sokkal később visszavonult anélkül, hogy céljait vagy követeléseit ismertette volna, viszont a repülőgép egyes részein helyenként fél centi(!) vastag mézréteget hagyott maga után.

Egyes magyarázatok szerint a méhek azt remélték, hogy a friss légitársaság bevezető árai annyira alacsonyak lesznek, hogy még nekik is megérné saját repülés helyett inkább felülni a repülőgépre.

A légitársaság a gépet átvizsgálta és megtisztította, az összegyűlt méz sorsáról nem adtak ki újabb közleményt.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek