Frank melléfúrt

Korcsmáros Gábor/Prága   ·   2015.04.20. 18:45
kiskep

A Hessen tartományban fekvő Frankfurt am Main főpályaudvarán különös jelenségre lettek figyelmesek az utasok. Az egyébként is fejpályaudvarként működő vasútállomáson nem mindennapi esemény történt. A vágányok egyikére ugyanis egy tehervonat tévedt – biztos, hogy emberi mulasztás miatt. A kerge szállítmányt később kihúzták a pályaudvarról, de a kötelező vizsgálódás ideje alatt, míg a szerelvény a pályaudvaron vesztegelt, addig a peron kijelzőjére még a „kérem, ne szálljanak fel a vonatra" feliratot is kiírták.

(fotó: České dráhy Facebook-oldala)

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Utazzon velünk!

Az első világháborús olasz front déli szakaszát felkereső Isonzó Expressz emlékvonatra jelentkezzen a MÁV Nosztalgia Kft.-nél!

Kapcsolódó hírek

Vasút Nagyvasút

Személyvonat siklott ki Lengyeltótiban

MÁV/iho   ·   2024.06.18. 10:20

A Desiro három tengellyel lépett ki a sínekről. A Kaposvár–Fonyód vonalon és a Helikon interrégióknál jelentős késéssekkel kell számolni. Az eseményhez a dombóvári segélyvonat vonult ki.