Fürdősök libasorban

iho/vasút   ·   2012.07.02. 12:28

A 16907-es, Záhonyból Tapolcára tartó vonat a 100-as vonal vágányzári munkálatai miatt szedett össze közel másfél órás késést, mire Budapestre érkezett.

A 16809-es, Záhonyból Balatonszentgyörgyre tartó vonat ugyancsak megkésett a vágányzár miatt, de egy sajnálatos esemény miatt Ferencvárosban közel két órán át vesztegelt. A vonaton egy utas rosszul lett, és életét vesztette. A haláleset miatt a rendőrségi helyszínelést kellett megvárnia a vonatnak.

A két fürdős Kelenföldön egymás mellett állt meg, először a nagyobb, több mint két és fél órás késésben lévő vonatot engedték el, melyet blokkra követ a 16907-es. A két vonat várhatóan jelentősen össze fogja kavarni a 30a vonal forgalmát, és valószínűleg a 30-ason és a 29-esen is borítja majd a menetrendet. Az erre utazóknak késésekre kell számítaniuk.

Ritka együttállás Kelenföldön, a 14. és a 15. vágányon egy-egy fürdősvonat várakozik indulásra<br>(fotó: Kemsei Zoltán)

Kapcsolódó hírek

Vasút Közút Nagyvasút Kisvasút Városi vasút Autóbuszközlekedés

Titkos bunker Veszprémben, 150 éves fűtőház Miskolcon, vasúti magángyűjtemény Kelebián, nosztalgiabuszok Hatvanban: ha Múzeumok Éjszakája, akkor MÁV–Volán-csoport is!

MÁV/iho   ·   2024.06.19. 16:10

Június 22-én az ország számos pontján várják érdekes programokkal a látogatókat: a MÁV–Volán-csoport idén is aktív résztvevője a rendezvénynek, tizenkilenc településen, összesen huszonegy helyszín tart nyitva az érdeklődők előtt jövő szombat éjszaka.