Hatszáz Mega, de pótkocsiban!

iho/közút   ·   2017.12.11. 18:55
schmitz_cargobull0

Ünnepélyes keretek között vették át az idén aktuális megrendelésből a hatszázadik új Schmitz Cargobull pótkocsit a Waberer’s International Nyrt. képviselői a gyártó altenbergei központjában. A lezárult beszerzés hozzájárult ahhoz, hogy továbbra is az egyik legmodernebb, legfiatalabb járműflottát üzemeltetheti a nemzetközi FTL fuvarozás piacvezető cége Európában. A két vállalat hosszú évekre visszanyúló sikeres együttműködést tudhat maga mögött, ennek köszönhetően a Waberer’s cégcsoport nemzetközi flottájában előkelő pozíciót foglaltak el a Schmitz Cargobull által gyártott eszközök.

A most meghirdetett tenderen széleskörű verseny zajlott, amelyen a Schmitz ajánlata bizonyult legkedvezőbbnek. A 2017-es évben cserélt hatszáz pótkocsi a Waberer’s igényeinek megfelelő Mega típusú eszköz, amelynek fele, azaz háromszáz intermodális, azaz kíséret nélküli vasúti szállításra és komp átkelésre is alkalmas. Emellett a gyártó korábbi megrendelésekből további hetvenöt pótkocsit szállított le idén, valamint közel harminc hosszított hűtős, és további öt plusz öt egyedi specifikációjú hűtős eszközt ad át idén a Waberer’s-nek.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek