Hétvégente a Lehel térig közlekedik az M3-as metrópótló

MTI/BKK/iho   ·   2019.04.27. 09:00
metropot69

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) pénteki, az MTI-hez eljuttatott közleménye szerint a metrópótló busz a 3-as metró minden megállóhelyét érinti a Ferenciek tere kivételével: helyette az Astoriánál áll meg. Felhívták a figyelmet arra, hogy ünnepnapokon a metró és a pótlóbusz közlekedési rendje módosulhat, így május 1-jén a metró Újpest-központ és a Nagyvárad tér között jár majd.

A 3-as metró északi, Újpest-központ és Lehel tér közötti szakasza felújításának idején hétköznap esténként és hétvégén is a teljes szakaszon pótlóbuszok vitték az utasokat.

Hétvégente a Lehel tér és Kőbánya-Kispest között pótlóbuszra kell szállni az M3-as metróvonal felújítása miatt (fotó: Bohus Dávid)

Mint ismert, április 8-a óta Kőbánya Kispest és a Nagyvárad tér közötti szakaszon folytatódik az M3-as metróvonal felújítása, ezt követően tovább utazhattunk az újpesti végállomásig a vasúti szerelvényekkel. A közlekedési rend április 26-án ismét megváltozik, így hétvégente csak a felújított szakaszon jár a metró, a Lehel tér és Kőbánya-Kispest közöt ismét pótlóbuszra kell szállni.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek