„Jön a vonat! Az csak egy Bz!”

iho/biztos út   ·   2015.07.04. 18:03
oroshbal0

A baleset a Szentesi úti vasúti átjáróban történt. A 170-es Bz 37315-ös személyvonatként tartott volna Mezőhegyesről Mezőtúrra, amikor Orosháza felsőt elhagyva ütközött egy Volkswagennel. A balesetben a vonat utasai közül senki sem sérült meg. A személyautót a vonat a vágányon kívülre lökte. A Békés Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője, Nagy Szilvia elmondta: a gépkocsiba két ember beszorult, őket a tűzoltók szabadították ki, majd átadták a mentőknek. A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense, Albert István tájékoztatása szerint az elsődleges információk alapján a személyautóban egy ember súlyosan, egy könnyebben sérült meg.

Nappal, jól működő fénysorompóval védett, belátható átjáróban történt a baleset... A képre kattintva galéria nyílik (fotók: MTI/Donka Ferenc)

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Utazzon velünk!

Az első világháborús olasz front déli szakaszát felkereső Isonzó Expressz emlékvonatra jelentkezzen a MÁV Nosztalgia Kft.-nél!

Kapcsolódó hírek