Közelednek az álláspontok a BKV-nál

MTI   ·   2019.03.28. 18:08

Folytatódott a 2019-es bérfejlesztés előkészítése a BKV-nál. Az ülésen a BKV vezetése kiemelte, hogy továbbra is egyetért – ellentétben a sajtóban az utóbbi napokban megjelent valótlan híresztelésekkel – a béremelés szükségességével, valamint hangsúlyozták, hogy minden rendelkezésére álló eszközt felhasználnak arra, hogy megnyugtatóan rendezzék a munkatársak bérhelyzetét. A legújabb ajánlatcsomagot az érdekképviseletetek pozitívan fogadták, míg a végleges megállapodáshoz szükséges kiegészítéseiket a BKV menedzsmentjének átadták. A megegyezéshez elengedhetetlen részletekhez a vezetőség nyitottan, rugalmasan viszonyult, a megvalósításukon pedig az érdekképviseletekkel közösen fognak tevékenykedni.

A BKV vezetése úgy gondolja, hogy – a vállalat, valamint a tulajdonos lehetőségeit maximálisan felhasználva – egy olyan ajánlatot nyújtottak át az érdekképviseleteknek, ami kifejezi azt a megbecsülést, amit kollégáik a mindennapos munkájukkal kiérdemeltek.

* *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek