Leállt a 100a Pestszentlőrincnél

iho/vasút   ·   2019.08.29. 10:14

A szakemberek már tíz óra utánra megjavították a felsővezetéket, így megindulhatott a vonatforgalom. Ennek köszönhetően nem kell átszállni buszokra vagy más járatokra. A műszaki hiba miatt kora délutánig harminc-hatvan, esetenként hatvan-kilencven perccel hosszabb menetidők előfordulhatnak. A menetrend szerinti közlekedés délutánra állhat helyre.

Korábban írtuk:

Pestszentlőrinc állomáson engedély nélküli munkavégzés közben egy darus munkagép megrongálta az egyik vágány feletti felsővezetéket. A többi vágányon felújítás miatt nem tudnak közlekedni a vonatok. Emiatt a Budapest–Cegléd–Szolnok–Debrecen–Záhony és a Budapest–Cegléd–Szeged vonalakon jelentősen megnövekszik a menetidő. A vasúttársaság pótlóbuszokat rendelt. Egyes járatok kerülő útirányon közlekednek, a torlódások enyhítése érdekében több járatot pedig összekapcsolnak. A helyreállítás várhatóan délig eltart.

A 100a vonalon jelentős késésekre kell számítani

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek