Leszakadt a drót Budaörsnél, jelentős késések az 1-esen

iho/vasút   ·   2017.11.28. 10:20

Délután egyre kijavították a budaörsi állomáson reggel fél kilenckor megrongálódott felsővezetéket, ezért 13 óra 15 perctől már nem kell vonatpótlókkal utazni Kelenföld és Biatorbágy között, újraindulhatott a vonatközlekedés. A Budapest–Tatabánya–Győr–Hegyeshalom, illetve a Győr–Sopron és a Győr–Szombathely vonalakon fokozatosan áll helyre a menetrendszerű közlekedés.

Korábban írtuk:

Kedden reggel fél kilenckor Budaörs és Biatorbágy között a felsővezeték megrongálódott, emiatt ideiglenesen nem közlekednek a vonatok, emiatt a győri, 1-es számú vonalon jelentősen meghosszabbodik a menetidő. A műszaki szakemberek vizsgálják a vezetékrendszert, majd helyreállítják a leszakadt vezetékeket. A MÁV-Start vonatpótló buszokkal tervezi az utasok elszállítását, a vonatpótlók Kelenföld és Biatorbágy között járnak. A műszaki hiba miatt a Budapest–Tatabánya–Győr–Hegyeshalom, illetve a Győr–Sopron és a Győr–Szombathely vonalon jelentősen meghosszabbodik a vonatok menetideje.

Délelőtt fél 11 előtt jókora, órán felüli késések is előfordultak a győri vonalon

* *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek