Máltára repülne? Már Pécsről is megteheti!

MTI/iho   ·   2024.03.22. 08:00
universal_air

A máltai Universal Air március 26-ától hetente kétszer indít légijáratokat Pécs-Pogány reptérről a Málta–Pécs–München útvonalon.

A légi utasszállítási piacra nemrég belépő légitársaság közleményében ismerteti, hogy a Pécs-Pogány légikikötőt használó járatai március 26-a és október 22-e között keddenként és péntekenként közlekednek Pécs érintésével a Málta–München útvonalon. A vállalat március elején indította el regionális, a Földközi-tenger tágabban vett térségét kiszolgáló légiközlekedési tevékenységét, Dash 8-400 típusú, turbólégcsavaros repülőgépeivel.

A következő hetekben a társaság további úti célokat jelent be, a járatok között lesz, amely Athén, Palermo, Ibiza és Korfu reptereit célozza meg.

A pécsi önkormányzat korábbi közleménye szerint annak köszönhetően indulhat el 18 év után ismét mentrendszerinti repülőjárat a város melletti reptérről, hogy a helyhatóság a helyi iparkamarával és az egyetemmel közösen kereste a lehetőséget a baranyai vármegyeszékhely és Dél-Németország légi összeköttetése érdekében.

A timesofmalta.com hírportál múlt heti közlése szerint a Universal Air légitársaság újonc a légiközlekedési piacon, s a most induló járatokkal kezdi el a menetrendszerinti utasszállítást.

Jegyfoglaláshoz kattintson ide!

(Nyitóképünk forrása: Universal Air)

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek