Megtépődött a drót Kőfelsőn és Szoboszló után

MTI/iho   ·   2016.01.01. 11:53
kofelso_danubius0

Kőbánya felsőn helyreállították a megrongálódott felsővezetéket. A Budapest-Keleti–Kőbánya felső és Rákos közötti vonalszakaszon ismét mindkét vágányon közlekednek a vonatok.

Korábban írtuk:

Közleményük szerint Kőbánya felső állomáson megrongálódott a vasúti felsővezeték, és a vonatok Budapest-Keleti–Kőbánya felső és Rákos között csak az egyik vágányon közlekedhetnek. Emiatt a Budapest–Hatvan–Miskolc és a Budapest–Újszász–Szolnok vonalon 20–30 perccel meghosszabbodik a vonatok menetideje.

Itt bizony nincs delej. A 271-es Petrov várakozik Rákospalota-Újpesten, hogy engedélyt kapjon Keleti felé... A visszafelé közlekedő 278-as Danubius is másfél óra késéssel ment... (fotó: Kadocsa Gyula)

Korábban közölték, hogy szintén műszaki problémák miatt a Budapest–Szolnok–Debrecen–Nyíregyháza–Záhony vasútvonalon 20–30 perces késésekre kell készülni. A fennakadást az okozza, hogy a Kisújszállás–Fegyvernek-Örményes állomás, valamint a Püspökladány–Karcag közötti vonalszakaszon nem működnek a sorompók, míg Hajdúszoboszló és Kaba között leszakadt vezeték okoz hosszabb menetidőt.

A szakemberek mindkét helyszínen dolgoznak a hibák elhárításán – közölte a Mávinform.

* * *

Indóház Online - Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek