Hétvégi menetrendváltozás

MTI   ·   2012.11.16. 14:39

A Budapest–Vác–Szob vasútvonal rákosrendezői állomásán szombaton és vasárnap karbantartási munkálatokat végez a vasúttársaság, emiatt ezen a vonalon módosított menetrend szerint közlekednek a vonatok a hétvégén – tájékoztatott a Mávinform.

Kifejtették, néhány hajnali és késő esti vonat kivételével, az eredetileg minden óra 41 perckor a Nyugati pályaudvarról induló vonatok csak Rákospalota-Újpest és Vác között szállítják az utasokat. A megszokottak szerint Vácról minden óra 34 perckor induló vonatok csak Vác és Rákospalota-Újpest állomások között közlekednek, néhány hajnali és késő esti vonat kivételével, amelyek teljes útvonalukon járnak.

A Budapest–Veresegyház–Vác vonalon is változik néhány vonat menetrendje. A karbantartási munkák miatt a módosítások érintik továbbá a Vác–Balassagyarmat vasútvonalon közlekedő, Vácról 5.34 órakor Balassagyarmatra, valamint a Balassagyarmatról 4.09-kor Vácra induló vonatokat is.

Kapcsolódó hírek

Vasút Kisvasút

Gödöllői kisvasút: véget ért egy fejezet

iho.hu   ·   2023.10.02. 13:00

Október elsején, vasárnap este Gödöllői Erdei Kisvasút elbúcsúzott utasaitól. Működési területének tulajdonosa ugyanis felmondott a kisvasutat üzemeltető egyesületnek. Valószínű azonban, hogy folytatása következik.