Mozdony ütközött autóval Monorierdőnél

iho/vasút   ·   2018.02.02. 20:30

Pénteken este hat órakor Pilis és Monor állomások között vasúti átjáróban személygépkocsival ütközött egy gépmenetben közlekedő mozdony. A fény- és félsorompó jól működött, tiltó jelzést adott. Az ütközés miatt mindkét pályát lezárták, ezért ideiglenesen szünetel a vonatközlekedés azon a szakaszon. A balesetben senki nem sérült meg. A katasztrófavédelem a vasúttársaság műszaki szakembereivel közösen végzi a mentést, annak érdekében, hogy mielőbb megindulhasson a vonatközlekedés Pilis és Monor között. A Budapest–Cegléd–Szeged, illetve a Budapest–Szolnok–Debrecen–Nyíregyháza–Záhony vasútvonalon jelentősen meghosszabbodik az esti vonatok menetideje.

A baleset miatt teljesen leállt a 100a, Debrecen és Szeged felé is többórás késések várhatók péntek este

* *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Vasút Nagyvasút

Üljön fel a GYSEV Teátrumvonatainak egyikére!

iho/vasút   ·   2022.07.02. 15:00

Egyedülálló ünnepséggel készül a vasúttársaság az alapításának 150. évfordulójára: július 23-án teátrumvonatok indulnak Sopronból és Győrből, amik Szombathely állomásra érkeznek, ahol csarnokelőadással és színes programokkal várják a résztvevőket.