Ne dőljön be az adathalászatnak!

iho   ·   2023.10.26. 12:00
mavcsoport_adathalasz

A MÁV–Volán-csoport a fokozódó csalássorozatra hívja fel a figyelmet. Ahogy nincs ingyen iPhone, úgy nincs hétszáz forintos Klubkártya sem!

A MÁV-Start Instagramján megjelent felhívást tolmácsoljuk:

Ne dőlj be a csalásnak: adathalászok csaphatnak le az óvatlan utazni vágyokra!

Társaságunk tudomására jutott, hogy csalók a MÁVVolán-csoport és a MÁV-Start oldalakra megtévesztően emlékeztető oldalon közzétett, a vasúttársaság nevében hirdetésen keresztül kísérelik meg a felhasználók személyes adatait és pénzét megszerezni.

A MÁV-Start nem hirdet 699 forint értékben egy évre szóló ingyenes utazást biztosító Start klub Prémium kártyát. A különböző csalások úgy védhetőek ki, hogy ha a felhasználó a http://mavcsoport.hu/ oldalán ellenőrzi a MÁV-Start által nyújtott kedvezményeket.

Amennyiben kétség merül fel benned bármely az interneten látott kedvezménnyel kapcsolatosan, úgy kérd 0–24 órában rendelkezésre álló telefonos ügyfélszolgálatunk (Mávdirekt) segítségét, amely a +36-1-349-49-49 -es számon érhető el.

A vasúttársaság elítél minden esetet, ami az utasok megtévesztése felé irányul, ezért is minden esetben jogi útra tereli az eseteket.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek