Nohabokkal ünnepel a Miniversum

iho   ·   2017.05.03. 14:39

Az Andrássy úton születésnapi programokkal, interaktív zenés-bábos foglalkozással és egy rekordkísérlettel kívánják emlékezetessé tenni a harmadik születésnapot. A háromszáz négyzetméteres terepasztal-rendszer izgalmas játszóházi programokkal kedveskedik a megjelent vasútrajongó gyermekeknek. A hétvégén mindkét nap kétszer, 11 és 16 órakor kulisszák mögötti tárlatvezetésre is elindulhatnak, akik kíváncsiak, mitől is megy a (kis)vasút, ezen kívül makettházépítés, kvíz, kincskereső játék, digitális vonatozás is várja az érdeklődőket.

Május 14-én, vasárnap aztán elszabadulnak a Nohabok! Rekordkísérlet lesz ugyanis, 100 Nohabot, ezret! címmel. A rendezők kérése, hogy akinek Nohab modellmozdonya van, egy közös fotó erejéig (közlekedni nem fognak) hozza el, hogy a szervezők egy fantasztikus csoportképet készíthessenek a legendás Svédacélról. Akik elhozzák Turcsiorrújukat, kedvezményes áron léphetnek be a Miniversumba, ráadásul minden belépő árából ötszáz forintot a nap díszvendégének, a Nohab-GM alapítványnak ajánlanak fel.

A Miniversum az ünnepi hétvégén is teljes nyitva tartással: 13-án, szombaton 9-21, vasárnap 9-19 óra között várja a látogatókat az Andrássy út 12. szám alatt, az Opera közelében.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek