Személyvonat gázolt Gárdonyban

iho/vasút   ·   2017.10.19. 09:18

Elgázolt egy embert egy személyvonat csütörtök reggel fél kilenc körül Gárdonyban, Gárdony állomás és Velence megálló között, a Margaréta utcai vasúti átjáróban. A balesethez a székesfehérvári hivatásos tűzoltók érkeztek ki, akik megkezdték a műszaki mentési munkálatokat. A Katasztrófavédelem elsődleges információi szerint a balesetben az elgázolt ember megsérült, ezért őt a mentők ellátják. A helyszínelés ideje alatt a vonatok Gárdony és Kápolnásnyék között csak az egyik vágányon közlekedhetnek. A baleset miatt a 30a számú Budapest-Székesfehérvár elővárosi vonalon tizenöt-húsz perccel meghosszabbodik a vonatok menetideje.

* *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Vasút Nagyvasút

Közlekedési fotópályázat amatőr fotósoknak

iho   ·   2022.07.24. 15:15

A Közlekedéstudományi Egyesület meghirdeti 2022-es fotópályázatát a közlekedési szakterület képi megjelenítésének erősítésére. Digitális fényképezőgéppel, és mobiltelefonnal készült képekkel is lehet nevezni. A fotópályázaton bárki részt vehet, kivéve a hivatásos fotósokat.