Szemtanúk jelentkezését várja a BKK és a FÖRI

iho/vasút   ·   2016.05.23. 18:48

Sem a Budapesti Közlekedési Központnak (BKK), sem a Fővárosi Önkormányzati Rendészeti Igazgatóságnak (FÖRI) nincs információja olyan esetről, amelyről egy Facebook-csoport oldalára feltöltött anyag alapján a Borsonline számolt be május 22-én: egy vagy több jegyellenőr egy hazafelé tartó 12 éves kislányt nem engedett tovább a Blaha Lujza téren, mert annak nem volt diákigazolványa. A BKK és a FÖRI a nyilvánosság segítségét kéri az eset részleteinek tisztázásához.

Május 22-én, vasárnap olyan információk jelentek meg a sajtóban, miszerint egy jegyellenőr nem megfelelően viselkedett egy kiskorú gyermekkel, amiért annak nem volt diákigazolványa. Az ezzel kapcsolatos hír egy zárt közösségi oldalon jelent meg konkrétumok nélkül. Sem a Budapesti Közlekedési Központnak, sem a jegyellenőri tevékenységet támogató Fővárosi Önkormányzati Rendészeti Igazgatóságnak nincs olyan információja, amely alátámasztaná, hogy a leírt eset megtörtént.

A BKK és a FÖRI kéri az esetet a közösségi Facebookra feltöltő, magát felháborodott édesanyaként leíró személyt, vagy esetleg más szemtanúkat, hogy a bkk@bkk.hu e-mail címen szíveskedjenek információkat adni arról, hogy pontosan mikor történt az említett eset. További segítség lenne, ha a jegyellenőrökről (vagy legalább egyikükről) is tudnának személyleírást adni annak érdekében, hogy az ügy részleteit tisztázhassák és amennyiben előfordult volna, akkor az ilyenkor szokásos vizsgálatot a BKK lefolytathassa.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Utazzon velünk! Az első világháborús olasz front déli szakaszát felkereső idén újra elinduló Isonzó Expressz emlékvonatra jelentkezzen a MÁV Nosztalgia Kft.-nél!

Kapcsolódó hírek