Több mint kétszáz millió reklámra

MTI   ·   2013.08.26. 12:03

A MÁV-Start nyílt közbeszerzést írt ki a GYSEV Zrt.-vel közös motorvonat-beszerzéséhez kötődő marketingkommunikációs és rendezvényszervezői feladatok ellátására, valamint reklámajándéktárgyak leszállítására – a felhívás a hétfői Közbeszerzési Értesítőben jelent meg.

A tender keretösszege nettó 212 millió forint, amely ettől 30 százalékkal kevesebb is lehet. A tevékenység kezdési időpontja ez év november 15-e, míg a befejezése 2015. szeptember 30.

(fotó: Szelezsán Tamás)

Ajánlatot az a cég tehet, amelynek a marketingkommunikációs szolgáltatásból – vagy a PR szolgáltatásból, illetve rendezvényszervezésből vagy ezek összesítéséből – származott nettó árbevétele az előző három üzleti évben – összesen – eléri a nettó 150 millió forintot és az előző három üzleti év egyikében legalább nettó 120 millió forint volt az árbevétele.

Az ajánlatok benyújtási határideje október 7. Az összességében legelőnyösebb ajánlat lesz a nyertes, az értékelendő szempontok között túlsúlyosak a költségekkel kapcsolatosak.

A márciusban aláírt szerződés szerint a Stadler vasúti járműgyártó cég a MÁV-Start Zrt.-nek 42, a GYSEV Zrt. részére 6 elővárosi motorvonatot szállít. A beszerzés összértéke 267 millió euró, amelyet teljes egészében európai uniós forrásokból finanszíroznak majd a 2007-2013. évi Közlekedési Operatív Program keretében.

Kapcsolódó hírek