Tolnát–Baranyát bejárták az angolok

iho/vasút   ·   2018.05.26. 13:45
ptg-400

Ahogy előzetesen jeleztük, május 18-a és 21-e között angol vasútbarátok által megrendelt különvonat közlekedett az ország középső részén a MÁV Nosztalgia Kft. szervezésében. A szerelvény mozgását szinte élőben lehetett követni a közösségi médiában, ezért mi most csak néhány sorban emlékezünk meg az eseményről.

Az alábbi képre kattintva nyílik galériánk, amelyben az utazás fontosabb mozzanatait idézhetjük ismételten fel.

Az első napon a Keleti pályaudvartól még az egyetlen üzemképes MDa-motorkocsi is a menettel tartott Tárnokra, hogy kemény négy kilométeren át vontasson Érd-felsőig<br>A képre kattintva lapozható galériánk nyílik!<br>(fotók: Joó Ferenc)

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Vasút Közút Nagyvasút Kisvasút Városi vasút Autóbuszközlekedés

Titkos bunker Veszprémben, 150 éves fűtőház Miskolcon, vasúti magángyűjtemény Kelebián, nosztalgiabuszok Hatvanban: ha Múzeumok Éjszakája, akkor MÁV–Volán-csoport is!

MÁV/iho   ·   2024.06.19. 16:10

Június 22-én az ország számos pontján várják érdekes programokkal a látogatókat: a MÁV–Volán-csoport idén is aktív résztvevője a rendezvénynek, tizenkilenc településen, összesen huszonegy helyszín tart nyitva az érdeklődők előtt jövő szombat éjszaka.