Üdülőjáratokat indít a Volánbusz az Adriára

iho/közút   ·   2023.06.17. 12:00
00_volanbusz_udulojarat_adria

A horvát tengerpart megannyi csodáját hozza közelebb a Volánbusz idén nyáron is. Az Adria expressz járatokkal június 23. és augusztus 27. között, minden héten pénteki, budapesti indulással, siófoki és nagykanizsai felszállással, átszállás nélkül és kedvező áron érhetőek el Horvátország legszebb városai: Rijeka, Opatija, Pula, Rovinj és Poreč.

A nyári időszakban kényelmes, légkondicionált prémiumkategóriás autóbuszokat indít a Volánbusz Horvátország legszebb városaiba. A nyaralni vágyók kedvezményesen, akár 9450 forint/út áron („MiniÁr”), átszállás nélkül utazhatnak Rijeka, Opatija, Pula, Rovinj és Poreč városába.

Az Adria expressz június 23. és augusztus 27. között, minden pénteken Budapest, Népliget autóbusz-állomásról indul 22:30-kor és minden vasárnap 7:15-kor ide is érkezik vissza. A járatra

  • Siófok, autóbusz-állomás és
  • Nagykanizsa, autóbusz-állomás

megállóhelyen is lehet csatlakozni. A magyar–horvát határ átlépését követően a szombat hajnali és a reggeli órákban először

  • Rijeka, ezt követően
  • Opatija,
  • Pula,
  • Rovinj és
  • Poreč városában, végül
  • Poreč nyaraló övezetében (Zelena Laguna)

lehet leszállni. Aki nem tervez hosszabb tengerparti tartózkodást, csak egy kis hűsítő csobbanásra vágyik, a szombat este, 20:10-kor Porečből visszainduló járattal haza is térhet.

Menetjegy vásárlása csak elővételben lehetséges, erre az autóbuszon nincs lehetőség. A „MiniÁr” kizárólag online, a retúrjegyek online és a Volánbusz nemzetközi jegypénztáraiban is megvásárolhatók.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Blog Kocsiállás

Ikarus 266-os nyitja a nyarat Keszthelyen

Volánbusz/iho   ·   2024.05.27. 18:00

A retró járművek rajongói június 1-jén és 2-án az ötvenéves V63-as Gigant villamos mozdony vontatta Retró Balaton Intercityn utazhatnak Budapestről Keszthelyre. A visszaútra várakozóknak a Volánbusz az Ikarus 266-os retró busszal kínál keszthelyi városnézést és kirándulási lehetőséget a Kányavári-szigetre.

Blog Utasellátó

Ó, milyen szép, az étkezőkocsi! – Visszatértek a Balatonra

MÁV/iho   ·   2024.05.26. 15:35

A Balaton Intercity vonatokban, immár ötödik éve közlekedtet a MÁV-Start étkezőkocsikat a nyári turisztikai időszakban. Az évek során egyre kedveltebbé váltak a felszolgált ételek, frissítő italok. Idén már ezen a hétvégén – egészen a szezon végéig – napi nyolc pár Balaton IC-n vehetik igénybe a fedélzeti szolgáltatásokat az utasok Budapest és Keszthely között.