Új padok Kapostüskeváron

Kemenczei Róbert   ·   2014.09.25. 13:45
00kicsi

Padokat helyeztek ki Kapostüskevár megállóhelyen. Az utazóközönség régóta igényelte a kulturált pihenési lehetőséget, a kaposvári Verebélÿ László Vasúttörténeti Egyesületnek a Lábatlani Vasbetonipari Zrt. támogatásával sikerült megvalósítania ezt  a projektet, akik a padok lábazatait felajánlották. A cég egyébként számos a vasúthoz kötődő terméket is gyárt, így például betonaljakat, peronszegélyeket, útátjáró-elemeket.

Így készültek az új padok Kapostüskeváron<br>A képre kattintva galéria nyílik<br>(forrás: Verebélÿ László Vasúttörténeti Egyesület)

A kihelyezett padok közül az  egyik az utasperon mellett, a másik pedig az épület mögötti parkosított területen van. A padok deszkáit a Vectigalis Zrt. adományozta, festésük a Magyar Közlekedési Klub támogatásával történt. A kapott festékből az épület tűzlétrája is megújulhatott.

A vonatra váró utasok örömmel vették használatba a padokat, reméljük sokáig szolgálják majd az utaskényelmet.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek