Új termékek az iho webáruházban!

iho/vasút   ·   2011.11.29. 20:00
cikk_webshop_kiskep

Egy hét múlva itt a Mikulás, és már a karácsony is igen közel van, de bármi is legyen a tervezett ajándék, mindenképpen érdemes körülnézni nálunk, hiszen közel nyolcvanféle új ajándéktárggyal bővült az ajándékbolt és az iho webáruházának kínálata.

Tollakból összesen harminchatféle közül lehet válogatni, bögréink között a repülő- és buszbarátoknak is érdemes körülnézniük. A hűtőmágneslapok háromféle, hagyományos mágneslap, műanyag és fém kivitelben hét különböző fotóval kaphatóak. Különleges, fából készült hűtőmágnesen örökíttetett meg a Nohab és az MDmot mellett a remot Dácsia és a Szili is. Kulcstartóinkon a MÁV nagydízelei és a V63-as fotója díszeleg.

Az új termékek megtekinthetőek az ajándékboltban

Nemcsak a vasútbarátok, de a busz- és repülőgép-rajongók is találhatnak számukra érdekes darabokat a tizenhárom elemet számláló bögrekollekcióban. A fekete-fehér fotóval ékesített bögrék közül kiemelkedik a 424-es vasparipát vagy a Déliben egymás mellett álló M62-es és M63-as nagydízeleket ábrázoló. Színesben pedig tényleg van minden: a GYSEV Szilijétől elkezdve a Desirón és Giganton át egészen a Székely Gyorsig. A légi közlekedés hívei holland és orosz gépeket nézegethetnek teázás vagy kávézás közben. Az Ikarus 66-ost megörökítő bögre pedig minden közlekedésbarát kedvence lehet. A speciális hőkezelt eljárással készített minőségi porcelánbögréken a fénykép tartós, nem kopik, így sokáig a konyha unikális díszei lehetnek.

„Ó mondd, te kit választanál?”

A kilenc különböző mozdonyos, vonatos fotóval díszített golyóstoll mindegyike négyféle, piros, kék, zöld és sárga gumis véggel kapható. A toll végének gumis borítása kellemes tapintású, csúszásmentes fogást biztosít. Az íróasztal egyedi dísze is lehet, de napi használatra is kiválóan alkalmas a kéken fogó, cserélhető betétes tintás golyóstoll.

Kicsi, nagy, piros, kék, dízel, villany...

Hűtőmágneseink négyféle kivitelben készültek. Hat vonatos és egy buszos mágnes készült egyszerű mágneslapos, műanyag borítású, illetve fémlap alapú kivitelben. A fémmágneseken a fotónak is érdekes, fémes megjelenése van. A legkülönlegesebb a fából készült hűtőmágnes. A faszeletre nyomott képen átszűrődő erezettel ez a kis ajándéktárgy képes különleges hangulatot kölcsönözni az egész konyhának, vagy bármely helyiségnek, ahol elhelyezésre kerül.

Nem is olyan egyszerű kiválasztani a legszebbeket

A kulcstartó praktikus dolog, ráadásul mindig szükség van rá, akárcsak egy tollra vagy bögrére. A négyféle mozdonyos fotóval kapható kulcstartó önmagában is egy kedves, apró ajándék lehet, de összepárosítva bármely új termékünkkel, biztosan örömteli perceket szerezhetünk vele a megajándékozottnak.

Jó a „fogása”

Nincs olyan közlekedésbarát, akinek szíve ne dobbanna meg egy különleges fotóval díszített bögre láttán, vagy ne tudna örülni egy ajándékba kapott toll és kulcstartó párosnak. Csak arra kell vigyázni, hogy a megfelelő fotót válasszuk ki.

Új termékeink megvásárolhatóak ajándékboltunkban (1115 Budapest, Bartók Béla út 152/C, 4. emelet, nyitva hétfőtől péntekig 9 és 15 óra között) vagy megrendelhetőek interneten keresztül webáruházunkból.

Kapcsolódó hírek