Újpest célegyenesben

Kadocsa Gyula   ·   2015.07.29. 18:45
00kicsi

Átadták a forgalomnak – egyelőre csak a a tömegközlekedésnek és a célforgalomnak – a Szilágyi út és a Rózsa utca közötti szakaszt. Ezzel egy időben elzárták a forgalom elől a Klauzál utca és a Rózsa utca közötti szakaszt, ahol megkezdték a villamossínek felszedését és az útburkolat bontását. A Görgey Artúr út felújított szakaszait (a Rózsa utca és a Szilágyi utca között, illetve az István út–Deák Ferenc utca–Csokonai utca–Klauzál utca–Görgey Artúr utca csomópontban) átadták a forgalomnak.

A frissen átadott szakasz – egy nappal a harmadik ütem elindulása előtt<br>A képre kattintva galéria nyílik<br>(a szerző felvételei)

A felújítás hátralévő ideje alatt a Rózsa utca és az István utca közötti szakaszon újjáépítik a villamosvágányokat, megújulnak a járdák és a parkolók, valamint elvégzik a villamosok felsővezetékének a cseréjét, a szükséges gázvezetékek megújítását és a környező zöldterület rendezését.

Várakozó tréler Rákospalota-Újpestnél, a rakomány még dolgozik

A Rózsa utca és a Szilágyi utca közötti szakaszon a zöldterület rendezésével, valamint a parkolók felújításával folytatódnak a munkálatok. Ez alatt az idő alatt a Rózsa utca és a  Jósika utca közötti szakaszon járdaépítést végeznek, valamint befejezik a villamosok felsővezetékének építését.

A közösségi közlekedés megváltozott menetrendjéről a BKK honlapján olvashatunk.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek