Vasárnap a Balatonról

Jermann Kálmán   ·   2014.08.13. 13:45
00kicsi

A tavalyi elsöprő sikert idén sikerült megismételni. A Nohab, konkrétan a 2761 017-9-es pályaszámú gép fotósok seregét, nézelődők tömegét vonzza. Az ifjaknak az újdonság varázsa, a korosabbaknak a szép emlékek visszatérése okoz örömöt. A menetek kiszámíthatók, hétvégente azonos időpontban indulnak a Déliből, s vissza Tapolcáról. Ha lenne, aki nem még tudná: a 19702-es Déliből 9:35-kor rajtol, menetrend szerint 13:16-kor ér Tapolcára. A 19703-as 15.40-kor hagyja el a 29-es vonal ezen végpontját, és 18.54-kor kell a budapesti végállomásra érnie.

Tekintélyes látvány az itt jellemző járművek mellett<br>A képre kattintva galéria nyílik<br>(a külön jelöltek kivételével a szerző képei)

A múlt évben kezdett sorozatunkat folytatva most is felkapaszkodtunk a svéd gép vezetőállására, azon okból, hogy megismertessük a kedves olvasót ezzel az élménnyel. Persze magunk is kiválóan mulattunk – próbálja meg a képek és a videók segítségével megtapasztalni, milyen lehetett. Isten éltesse sokáig azokat, akik az idén is kiharcolták a nohabos meneteket, a vasútbarátok nagy örömére!

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek