A bécsi reptéren terjeszkedik a DHL

iho   ·   2017.06.28. 12:31

A nemzetközi árufuvarozás számára jelentős bővítéssel a Deutsche Post DHL csoport első körben körülbelül kétszázötven munkahelyet teremt. A bécsi nemzetközi repülőtér egy eddig meg nem nevezett, nemzetközi szintű angol vállalattal is folytat tárgyalásokat egy, a repülőtéren található üzleti telephely létrehozásáról. A Flughafen Wien AG szerint túlzás lenne Brexit-menekültnek nevezni a szóban forgó céget, azonban a felelősség átgondolása valamelyest összefüggésben áll az Egyesült Királyság jelenlegi politikai helyzetével. Ennélfogva a szerződéskötés esélye igen magas – írja a Logistik Express.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Ellátási lánc Közút Zöldút Logisztika Szállítmányozás Haszonjármű Alternatív hajtás

Duplájára növelt, bioüzemanyaggal hajtott kamionflottával érkezett a DHL a Hungaroringre, a Forma–1-es hétvégére

iho   ·   2024.07.18. 19:05

Az idei szezonban a bioüzemanyaggal üzemelő kamionok száma több mint kétszeresére, összesen harminchét kamionra nőtt az európai szakaszon. Minden egyes kamion átlagosan nyolcvanhárom százalékkal csökkenti a szén-dioxid-kibocsátást a dízelüzemű társaikhoz képest.