Arany köntöst kapott a ČD legújabb Vectronja

Korcsmáros Gábor   ·   2024.06.04. 08:00
V

Az idén aranyérmes cseh hokicsapat előtt tiszteleg a Cseh Vasutak.

Június elsején a prágai Vasút Napján mutatta be a Cseh Vasutak a legújabb Vectronját, a 193.031-es pályaszámú villamos mozdonyt. A járművet a RollingStock Lease (RSL) társaságtól bérli a ČD. Az arany matricának és a „Köszi, fiúk!“ feliratnak az appropója a cseh profi férfi jégkorongválogatott győzelme az idei évi hokivilágbajnokságon. A cseh csapat a nemrégiben befejeződött rangos sporteseményen hazai pályán lett aranyérmes, ami méginkább emeli az elért kiváló eredmény értékét. 

A mozdony teljes felületére arany színű matricát ragasztottak, s fekete színű Köszi, fiúk felirattal bővítették. A gép a napokban már forgalomba is áll, első útja egy belföldi expresszvonaton lesz. A Cseh Vasutak a világbajnokság hivatalos partnere és utasszállítója volt. Az étkezőkocsikban hokimenü is kapható volt, egyik fő kedvenc ajánlat az öt plusz egy csapolt sör ingyen akció volt. Csesi, do toho!

Az ellenálhatatlan ajánlat
 

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek