Autó az átjáróban a 40a-n

iho/vasút   ·   2019.04.01. 10:16
40a_01

Fotóriporterünk helyszíni jelentése szerint, aki éppen a vonalon a vonatok újraindulását dokumentálja, Budatétény megállónál, a vasúti átjáróban egy elakadt személygépkocsi foglalta el mindkét vágányt a vonatközlekedés elől, ami miatt a megindult forgalom a 40a vonalon újra állt a kora reggeli órákban. A reggeli csúcsban a vonatok Háros és Nagytétény–Diósd között nem közlekedtek a mentési munkálatok elvégzéséig. A gépkocsit a hatóságok daruval kiemelték a vasúti átjáróból, s újra megindulhatott a forgalom. A helyszínen egyébként útzár van, így a gépkocsi vezetője teljesen szabálytalanul közlekedve fordult az átjáróba.

Fotók: Vörös Attila

A MÁV információi szerint A vonat feltorlódások miatt jelentősen egy-másfél órával hosszabb a vonatok menetideje a Budapest–Pusztaszabolcs–Dombóvár–Pécs vonalon. A menetrendszerű vonatközlekedés fokozatosan, a kora délutáni órákra állhat helyre.

Itt már daruzzák a vétkest

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek